Статии

Родорад (Фравахар) | Силата на Рода | Плетене на Родово дърво

Знаете ли, че има метод, който ви позволява да видите как изглежда Рода ви?

Нещо повече – не само да го видите, но и да се свържете с него и Силата му, да опознаете Предците си, макар и да не сте ги виждали нито веднъж. да трансформирате негативи в ресурси за щастие и успех, да генерирате мъдрост, да развиете по-високо съзнание, да оставите материално и духовно наследство за децата след вас.

Всичко това благодарение на плетенето на Родово дърво, през което от 2019г до сега преминаха стотици жени от София, Разград, Варна, Благоевград, Поморие, Пловдив и др.

Какво представлява Родорад или Родовото дърво и защо е важно да оплетете своето дърво възможно най-скоро?

Нека ви разкажа!

Всяка нишка в Родовото дърво е нишка на Живота. Всяка нишка е връзка с Предците.

Душата знае, а тялото усеща и настръхва по време на плетене. Мога да ви разкажа много истории за преживяванията в различни групи докато сме плели заедно, но ще отнеме много време и за писане, и за четене. Общото за всички е чувството за Единство с Рода, усещане за свещеността на процеса на плетене, дълбоките знания и Любовта, която се преживя през цялото време.

Родорад е мека, творчески-медитативна техника, активираща и засилващата Родовата сила, а също и Творческата енергия в нас.

Плетката е ключът към подсъзнанието, където все още съхраняваме основните настройки (а също програми и сценарии) на племенното/родово съзнание, към дълбокото изцеление на вътрешното разделяне заради Егото и различни ужасяващи истории, което е основната причина за всички негативни модели и наранявания, които остават като наследство за преживяване отново и отново.

Плетейки Родовото си дърво, ние се свързваме не само с 7те поколения пряко влияещи върху съдбата ни, но се запознаваме по отделно с всички 126 човека по пряка линия и съприживяваме техните емоции, усещаме ги, чуваме ги дори. Уникално изживяване!

Нашите 64 Предци от 7мо поколение – наречени пазители на Рода, патриархати и матриархати – има влияние над съдбовните събития в живота ни. Това сме го учели в семинар “Родов ресурс” по време, на който обсъдихме ролята на поколенията и всички 126 човека. Можете да се запознаете и с кратка информация от безплатния материал ТУК, а дълбоката Родова проработка от 18ч в пакета ТУК

Плетенето на Родово дърво ни връща назад Родовия поток, възстановявайки оригинални настройки на ДНК с 64 ключови дарби заложени в него. Това е уникалното на плетенето с мен – работим с ДАРБИТЕ на Рода.
 
Никъде другаде с никого в България не се плете, залагайки и отключвайки дарбите на Рода.

Плетенето с дарбите е възможно само и единствено на живо, тъй като това е дълбок процес, който в никакъв случай не може да се премине онлайн.

Работата с  дарбите е тайна, която се разкрива само на участващите в процеса. Чрез плетенето на Родорад активираме ДНК потенциала си и вложените в него 64 дарби.

Във всеки от 64те Предци са вложени ключове към определени гени. Гени тук са в смисъл на дарби, потенциали за развитие, на познание, на Творческа проява на Личността.

Всеки един ключ (дарба) има по 3 думи, които дават насоки (Освен това има и цветови, звуци, числа, стихии, образи – информацията ще бъде част от материала на книгата РОДЪ).

Докато плетем своите Родови дървета ще си служим с думите, словото (за словото също в новата книга). Словото активира всеки потенциал (дарба). Точната дума е като ключ. Без думите, без словото се връщаме в пещерните времена. Със словото обаче осъзнаваме, творим и трансформираме, така то става наш ресурс.

Да познаваме ключовите думи на 64те човека и дарбите, които те донасят за нас, стига да разбираме словото.

Тук например ще споделя 6 думи (по три за 1 прародител, т. е. това са думите на двама предци) за вдъхновение и озарение:

1) Незрялост – Развитие – Свръхизобилие
2) Доминиране – Сътрудничество – Обединение

Обмисляйки ги, ние разширяваме кръгозора си, като по този начин ние придобиваме и ресурси (първо вътрешни, които след тoва се проявяват като външни)

Какво са заложили Предците? До коя проява на ключовата дарба са стигнали? От къде ще се продължи развитието на проявата на дарбата? Колко ключови дарби са активни при вас и Рода ви и колко не?

На тези въпроси можем да си отговорим по време на плетенето. Тук само ще маркирам, че това е строго индивидуално и е само между Предци и Потомци.

Плетенето на Родорад обаче помага да получим отговори на въпросите. На самото занятие ще ви запозная с 64те ключа и техните 192 думи при заплитането на нишките, а вие ще разберете какво значение имат за вас и Рода ви.

Този метод за връзка с Предците позволя също изчистване на негативите (като проклятия, родови магии и негативни сценарии), осъзнаване на мощта на Рода, получавате на благословии. Нали знаете израза “Бог няма други ръце освен нашите” и тук той е много точен. Защото ръцете са продължение на душата, а оправяйки оплетените нишки, ние оправяме Родовия поток.

Всичко това дава възможността да изчистим отново Родова карма и да генерираме нова свежа енергия, да я усилим, да поемем от нея и тя да бъде наш ресурс, който да насочим в различни материализации. Енергията е като горивото за автомобила ни. Може да имаме най-уникалната кола, но без горива, тя си остава купчина ламарина. Същото е и с човека – без енергия не можем да реализираме намеренията си.

При плетенето ние активизираме също мъжката и женска сила, опознаваме ги, работим с двата потока и чрез тях претворяваме реалността си.

А за да служи Родорадът като мощен инструмент при молитва, ритуали или просто така за подкрепа в трудни моменти, е нужно да бъде активиран и тогава плетката на вашия Род става ценност. След изплитането и на последния на дървото ние правим специална практика за освещаване, чрез която плетката придобива още по-голяма ценност.

Още нещо… Символизмът вложен в плетенето на Родорад, на нашето Родово дърво е огромен и той се усеща докато плетем

Самата плетка напомня плацентата с пъпната връв – символ на Живота предаван от Предци на Потомци, на зачатието и на бъдещето.

Вашето Родово дърво в и моментна на снимка на състоянието ви към сегашния момент и достъпа ви до Родовата ви сила. В снимката по-долу можете да видите развитието на една от дамите, с които работим дългосрочно в лични сесии и в различни проработки на живо или онлайн. Напредъкът й е огромен, защото е постоянна и методична в усъвършенстването си.

Накрая, но не на последно място, ще ви кажа защо да изплете своето дърво възможно най-скоро (график на събитията ТУК).

Първо за да усетите връзката със своя Род и Предци. Така ще имате усещане за стабилност, подкрепеност и дори бихте могли да се освободите от чувството за самота.

Също така ще можете да почистите родовите проклятия, които 100% влияят и на вас. По този начин ще освободите пространството си от негативи и така ще дойдат добрите неща, хора и възможности в Живота ви.

Ще научите повече за Рода си и така ще имате яснота какви са вероятностите за събития при вас, защото в Рода всичко се повтаря. Ако това са негативни сценарии, разбира се по време на плетене ще можете да се изчистят и да се създадат нови.

Освен това ще видите състоянието на себе си и Рода си, като по този начин ще сте наясно какво вече сте отработили и какво остава.

Най-хубавото е генерирането на нова свежа енергия, която ще насоките към вашите намерения, които сте поставили в началото на плетенето. С Родова енергия всичко се постига с лекота

Ако ви е интересно плетенето на Родорад и имате въпроси – пишете ми, а ако вече имате отклик, моля следете графика ТУК или ФБ групата. 

Напомням, че дори и да сте плели някога, винаги можете да оплетете ново дърво, за да добиете нови знания, трансформация и разбира се ресурси за изпълнения на желанията ви.

С любов,

Таня

Related Posts