Какво иска тъщата” | беседа 5 от проект “Коренът на твоите проблеми” | Силата на Рода

Време е да поговорим за ролята на тъщата в един Род!

По време на това онлайн събитие ще разгледаме:

  • Ролята на тъщата в семейната динамика
  • Най-честите негативни сценарии и конфликти, в които е намесена тъщата
  • Ефективни методи за отработка на проблемите с тъщата
  • Полезни съвети за изграждане на хармонични отношения

Беседата е подходяща за настоящи и бъдещи тъщи, но и за дами, които искат да научат повече за ролите и сценариите в Рода си.

Основните проблеми с тъщата, над които ще се спрем по време на беседата:

1. Нарушение на личните граници чрез непоискани съвети, прекомерно намесване и т.н.

2. Конфликти поради различия в ценностите и възгледите – различни възгледи, очаквания, ценности, традиции и т.н.

3. Конкуренция и ревност – ревност към дъщерята, конкуренция за внимание – съпруг, внуци, дъщеря и т.н.

4.  Манипулация и контрол – емоционални манипулации, като чувство за вина или обидени реакции, контрол за важни решения в семейството

5. Липса на комуникация – недоразумения и погрешни интерпретации на намеренията и действията, проблемите не се обсъждат открито и т.н.

6. Семейни интриги и клюки

7. Финансови конфликти

Разбирането и ефективното справяне с тези проблеми изисква търпение, открита комуникация и желание за намиране на компромисни решения. Онлайн събитието “Какво иска тъщата” предоставя ценни стратегии и насоки за подобряване на отношенията с тъщата и постигане на по-хармонична семейна динамика.

Какво друго ще научите по време на беседата?

– Как да разпознавате и управлявате нездравословните семейни динамики
– Ефективни техники за поставяне на граници, без чувство на вина или страх от конфликти
– Стратегии за постигане на баланс между уважението към хората в Рода и собственото си благополучие
– Как да изградите здравословни взаимоотношения, които да подкрепят вашето лично щастие

Защо да участвате?

– Ще получите практически съвети и насоки  в областта на семейните отношения
– Ще се срещнете и ще обмените опит с други жени, които се сблъскват със същите предизвикателства
– Ще се почувствате подкрепени и разбрани, докато работите върху изграждането на по-щастлив и независим живот

⛔️Със сигурност с мама НЯМА да ви помогнат:

•Конфронтацията и агресивен подход
•Опитите за игнориране на проблема, надявайки се, че той ще изчезне сам
•Липсата на комуникация и избягване на трудни разговори
•Приемането на пасивна роля и оставяне на нещата да се влошават
• Неправилно идентифициране на корените на своите проблеми

😟Тогава какво? Често се случва да се опитвате да решите проблема сами, без помощта на експерти или подходящи инструменти, което води до повторение на старите негативни родови шаблони, неприятни сценарии и деструктивно поведение.

🫣Алтернативите като лични консултации с терапевт, които често са скъпи и времеотнемащи, или участие в живи събития и семинари, които изискват присъствие и пътуване, също могат да бъдат недостъпни и финансово натоварващи.

🤫Ето защо ви предлагам следната алтернатива – трансформационни онлайн беседи “Коренът на твоите проблеми”* и петата беседа “Какво иска тъщата”, която е на 12.06 от 20ч

➡️Освен това получавате неограничен достъп до записа на беседата. Това позволява многократно преминаване през материала и упражненията в удобно за вас време.

➡️И още нещо: получавате гаранция за пълно удовлетворение в рамките на 10 дни от датата на беседата.
Ако не сте напълно удовлетворени от беседата, ще получите пълно възстановяване на плащането си без въпроси.

🔝Реална цена и стойност на беседата + записа надвишава 150лв, но ексклузивната оферта е налична за ограничен период на специална цена от само 40лв.

Възползвайте се от тази невероятна възможност, за да преодолеете старите негативни шаблони на зависимост от родителите, като откриете възможност за нова форма на отношения.

Ако все още се колебаеш и си мислиш:

🙃”Нямам време за такова събитие.”
Уебинарът е структуриран така, че да ви спести време. Събитието е само с продължителност до два часа и включва само най-важните техники. Ще научите как да решите основни проблеми за кратко време, без да отнемате от ежедневните си задължения. Освен това получавате запис и така можете да регулирате доколко и кога да участвате в беседата.

😐”Не мога да си го позволя.”
Инвестицията в това събитие е значително по-малка от продължителната терапия. Ще получите достъп до ефективни техники за самоусъвършенстване без финансово натоварване.

😞”Не съм сигурна, че това ще ми помогне.”
Методът е доказан и ефективен за много жени с подобни проблеми. Отзиви и успехи на други участнички, можете да видите тук 

🙄”Може би не съм готова да се изправя пред тези проблеми.”
Събитието е създадено така, че да ви помогне да се почувствате готови. Включени са стъпка по стъпка упражнения и подкрепа.

🤓”Не вярвам в тези методи.”
Методите са базирани на научно обосновани психологически принципи. Ще работите с утвърдени и доказани техники за постигане на резултати.

😳”Не се чувствам удобно да споделям лични проблеми пред други хора.”
Уебинарът включва упражнения, които можете да изпълнявате самостоятелно. Ще работите върху себе си без натиск да споделяте лични детайли.

😟”Вече съм опитала много неща и нищо не е помогнало.”
Този метод е уникален и различен от всичко, което сте опитвали досега. Ще получите нови и иновативни решения, които могат да доведат до реални промени.

🧐”Не мисля, че проблемът ми е достатъчно сериозен.”
Дори малките проблеми могат да имат значително влияние върху живота ви. Примери на жени, които са подобрили качеството на живота си, решавайки привидно малки проблеми, можете да видите в сайта -> истории на успеха

😮‍💨”Страхувам се от промяната.”
Промяната е естествен процес и уебинарът ще ви помогне да го преминете плавно.

⚠️Как става участието?
15 мин преди началото на събитието по имейл, месинджър или вайбър (зависи през коя платформа сте се записали) ще получите активен линк за участие. Нужен ви е хубав интернет. По желание можете да използвате слушалки.
Място се заявява през формата в сайта; имейл: t_kasabova@abv.bg или вайбър: 0898810108

⚠️Кога и как ще получа записа от беседата?
Веднага! Изпратеният ви активен линк ще продължи да работи след събитието и вие ще можете да влизате чрез него многократно в записа.

⚠️Каква е цената?
Участието в онлайн събитието + достъп до записа – 40лв

⚠️Как да платите?
Можете да използвате регистрация за събитието в сайта  където можете да направите директно плащане или по банков път (може и през Изипей) по сметка:
IBAN: BG32STSA93000026005505
“Таня Касабова 85” ЕООД
Основание за плащане: онлайн събитие

⚠️За запитвания и записвания:
имейл: t_kasabova@abv.bg
вайбър: 0898810108

🌳* Коренът на твоите проблеми – oнлайн поредица трансформационни беседи | проект Силата на Рода е в ръцете на Жената

Добре дошли в новата вълнуваща онлайн поредица трансформационни беседи, вдъхновена от проекта “Силата на Рода е в ръцете на Жената”. Това е уникална възможност за всички дами, които искат да работят със своите Родове, да се потопят в дълбокия свят на родовата тематика и да разкрият корените на своите житейски предизвикателства.
Запознайте се с безценна информация във виртуалното пространство, където ще имате възможността да се свържете с една мощна общност от жени, които се стремят към лично развитие и трансформация.

Всяка беседа ще включва и практически упражнения, които ще ви помогнат да приложите наученото във вашия собствен живот. Нещо повече – ще получите запис и неограничен достъп до беседата.

Открийте връзката между вашите сегашни предизвикателства и корените им в родовата ви история. Съвместно ще се заемем с теми като самооценка, междуличностни взаимоотношения, семейни модели, професионална реализация, финансово благополучие, лична мисия и още много.

Целта е не само да ви се осигурят нови познания, но и да се въоръжим с инструменти, които да използвате в бъдеще, за да се преодолявате успешно всеки ден.

☀️** Работим с Методът Smart Shift Solution (SSS™), който създадох в резултат на няколко години работа с темите на клиенти в личните сесии и малките групи.

Методът SSS™ премахва препятствията за лично щастие и успех и ги трансформира в ресурси за постигане на по-високи нива на благополучие във всички сфери на живота.

99% от причините за появата на проблеми се коренят в родовата ни история, към която принадлежим от раждането ни. Чрез нашето подсъзнание ние комуникираме с родовата памет, безсъзнателно ставаме лоялни на съдбите на Предците си и по този начин опитността им става наша.

Техният опит обаче е нефективен за съвремието ни и се явява остарял модел на мислене и действие, който не съответства на личните ни избори и цели.

Родовите сценарии са подсъзнателно препятствие, което блокира потенциала ни за успех и през което трябва да преминем, ако искаме да достигаме до резултатите, които желаем.

Чрез SSS™ като фаза 1 се прави пълен анализ на негативни убеждения и сценарии от Рода, към който човека принадлежи без да е необходимо да се знае историята на Рода и дори да се познават роднините.

При фаза 2 от метода SSS™ следва прилагане на авторска техника в 2 ефективни стъпки за трансформация на негативните родови сценарии, ограничения и скрити динамики в положителни възможности за личностен растеж и успешно развитие на житейските ситуации.

В резултат с метода SSS™ човек придобива ресурси и знания, приложими за личния и професионален растеж.

🌟Записи на предишни беседи:
Не усещам Родовата сила и подкрепа | вземете запис от тук: https://tanyakasabova.com/produkt/koren1/
Какъв им е проблема на свекървите? | вземете запис от тук: https://tanyakasabova.com/produkt/koren2/
Мама ме обсебва, а аз съм голяма жена | вземете запис от тук: https://tanyakasabova.com/produkt/koren3/

Не съм щастлива, а родителите ми са близо | вземете запис от тук: https://tanyakasabova.com/produkt/koren4/

 

Събитието е изтекло
Общо места: 10 (9 Резерви)

Event Schedule Details

  • 12/06/2024 8:00 pm EEST   -   9:30 pm EEST
Споделете това събитие
Добавяне към календар
Количка

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.