Какъв им е проблемът на свекървите? | Коренът на твоите проблеми | Силата на Рода

Често чувам в работата си:
“Тя никога няма да се промени. Не спира да се меси.”
“Опитах всичко, но нищо не работи. Тя продължава да управлява.”
“Просто не можем да се разберем и от това децата страдат.”
“Не искам повече драма с тази жена. По-лесно е да се разведа и да се приключи.”
Да, но след развод не винаги се приключва, особено, ако “тази жена” има внуци!
Всяка снаха, която се е сблъсквала с предизвикателствата на проблемни отношения със свекърва, знае колко изтощително и стресиращо може да бъде това.
Затова създадох уникално онлайн събитие, посветено на вас – силните и решителни жени, които търсят мир и разбирателство в отношенията.
✨️Присъединете се към онлайн беседата на 23.05 и открийте:
– Какви са основните родови сценарии и динамики между снахи и свекърви
– Най-ефективните стратегии за подобряване на отношенията със свекървата излизайки от стари родови шаблони
– Как да установите здравословни граници и да запазите личното си спокойствие без да създавате нови негативни родови сценарии
– Практически съвети за комуникация и справяне с конфликти, които наистина работят
– Енергийни родови практики
Това онлайн събитие е създадено специално за настоящи, бъдещи и вече бивши снахи, които се стремят да постигнат хармония в отношенията, без да жертват своето благополучие, повтаряйки стари родови истории.
Не пропускайте тази възможност да научите как да преобразите отношенията и да внесете спокойствие в дома си. Запишете се сега и направете първата крачка към един по-щастлив и хармоничен живот.
💥Сигурна съм, че искате да намери ефективни стратегии и практически съвети за подобряване на отношенията със свекървата, като същевременно запазите хармонията в семейството и личното си спокойствие. За целта е нужна да се видят класическите родови сценарии и в кои от тях вие играете
💥Разбирам ви и знам, че най-сериозния проблем е липсата на разбиране и комуникация, които водят до постоянни конфликти и напрежение в семейството, причиняващи стрес и негативно влияние върху брака и психическото здраве.
💥Наясно съм и че на повърхностно ниво знаете, че свекървите често са критични, намесващи се и неразбиращи, което води до постоянно напрежение и конфликти. Логично е да смятате, че свекървите се чувстват застрашени или ревниви, и това подкопава отношенията в семейството. Но как биха изглеждали нещата в дълбочина? Какви са дълбоките убеждения, които подтикват свекървите да се месят и да заемат контролираща роля?
В беседата “Какъв им е проблема на свекървите?” ще разгледаме основните програми и сценарии, които движат отношенията “снаха-свекърва”
💥Предполагам и че искате да поставите ясни здравословни граници. Но пък доброто ви възпитание ви спира да ги създадете, мислейки, че границата се получава само по-грубия начин, докато се изяждате вътрешно мислейки за свекърва си и нейните настъпателни действия.
⛔️Със сигурност НЯМА да ви помогнат:
•Конфронтацията и агресивен подход към свекървата.
•Опитите за игнориране на проблема, надявайки се, че той ще изчезне сам.
•Липсата на комуникация и избягване на трудни разговори.
•Приемането на пасивна роля и оставяне на нещата да се влошават.
😟Тогава какво? Често се случва да се опитвате да решите проблема сами, без помощта на експерти или подходящи инструменти, което води до повторение на старите негативни родови шаблони, неприятни сценарии и деструктивно поведение.
🫣Алтернативите като лични консултации с терапевт, които често са скъпи и времеотнемащи, или участие в живи събития и семинари, които изискват присъствие и пътуване, също могат да бъдат недостъпни и финансово натоварващи.
🤫Ето защо ви предлагам следната алтернатива – трансформационни онлайн беседи “Коренът на твоите проблеми”* и втората беседа “Какъв им е проблема на свекървите?”, която е на 23.05 от 19ч.
🍀Най-накрая е възможно да постигнете хармония и разбирателство в отношенията БЕЗ постоянен стрес, конфликти и непредсказуемост!
Нека ви разкажа повече🫶🏻
😞Постоянни гласни и не гласни конфликти и напрежението със свекървата, което води до стрес в семейните отношения, липсата на хармония и разбирателство, ви създава чувство на безпомощност и отчаяние.
😞Честите мисли за последните спорове и предстоящите сблъсъци изморяват, а постоянният стрес влияе негативно на здравето и взаимоотношенията с другите членове на семейството.
🤩След беседата и информацията в нея, ежедневието ви ще е по-спокойно и хармонично. Те могат да се наслаждават на времето със семейството си (или с децата си след развода) без страх от конфликти и напрежение, като се чувстват по-уверени и спокойни.
А това 100% води до повишено самочувствие и по-добри социални връзки.
Промяната е възможна, може да имате ефективната комуникация и разбирателство, които водят до положителни резултати чрез Метода Smart Shift Solution** и система за отработване на негативните сценарии свекърва и снаха.
Ето каква е системата, която ще обсъдим подробно по време на беседата в няколко стъпки:
🌟Стъпка 1 е да разпознаем и идентифицираме негативните сценарии, скрити динамики и родовите шаблони, които се повтарят в отношенията между свекърва и снаха.
🌟Стъпка 2 – след като сте разпознали шаблоните, е време да отразите и анализирате своите емоционални реакции и последиците от тях
🌟Стъпка 3 – научете и практикувайте ефективни комуникационни умения, които ще ви помогнат да изразявате своите чувства и нужди по спокоен и разбираем начин. Това включва техники за активно слушане и ненасилствена комуникация, енергийни практики и упражнения за отработка на откритите сценарии
🌟Стъпка 4 е поставяне на граници, които ще ви помогнат да защитите своето лично пространство и психическо благополучие. В тази част ще научите техники за лични граници, което ще ви помогне да казвате “не” по спокоен и уверен начин.
🌟Стъпка 5 – укрепете новите знания в ежедневието по лесен и практичен начин, който ще научите по време на беседата.
Тази система за отработване на негативните сценарии между свекърва и снаха е лесна за следване и ефективна. Тя ви помага да разпознаете и разберете проблемите, да подобрите комуникацията, да поставите здравословни граници и да насърчите положителни взаимодействия. С нейна помощ можете да постигнете хармония и разбирателство в отношения.
🤗И така, по време на беседа на 23.05 с помощта на уникалния метод Smart Shift Solution*, участниците ще открият вътрешния си потенциал и ще преодолеят стари шаблони на конфликти. Беседата предлага иновативен подход за отработка на негативни родови сценарии чрез практически упражнения и безценна практична информация.
🫡Да обобщим:
🏵За кои от вас е беседата:
– За тези, които имат проблемни отношения със свекървата без значение дали това е настоящата или вече бивша свекърва
– За жени, които искат хармония и разбирателство в семейството си
– За тези, които искат да научат ефективни стратегии за поставяне на лични граници и да получат подкрепа от своя Род
🏵Какво ще се случи по време на събитието:
– Ще разберете родовите причини за проблемите със свекървата
– Ще научите как да разпознавате и променяте негативните сценарии и родови шаблони
– Ще се запознаете с техники за по-добра комуникация и поставяне на здравословни граници
– Ще получите лична подкрепа и практични съвети от експерт по работа с подсъзнанието и родовите динамики
– Ще участвате в упражнения и дискусии с други жени в подобна ситуация.
🏵Благодарение на събитието какво ще получите:
– По-добри отношения със свекървата и по-щастливо семейство
– Намаляване на стреса и конфликтите в ежедневието
– Нови знания и умения за справяне с проблеми и комуникация
– Подкрепа и насоки от опитен специалист и други участници.
– Чувство на разбиране и приемане на семейната динамика
➡️Освен това получавате неограничен достъп до записа на беседата. Това позволява многократно преминаване през материала и упражненията в удобно за вас време.
➡️И още нещо: получавате гаранция за пълно удовлетворение в рамките на 10 дни от датата на беседата.
Ако не сте напълно удовлетворени от беседата, ще получите пълно възстановяване на плащането си без въпроси.
🔝Реална цена и стойност на беседата + записа надвишава 150лв, но ексклузивната оферта е налична за ограничен период на специална цена от само 40лв.
Възползвайте се от тази невероятна възможност, за да преодолеете старите негативни шаблони между снахи и свекърви, като откриете възможност за нова форма на отношения.
А ако имате съмнения и си мислите ⬇️
🙃„Нямам време за това.“
🔝Системата изисква не повече 15 минути на ден. Участници в предишни събития са успели да внедрят техниките в ежедневието си само с кратки, но ефективни упражнения.
Можете да постигнете хармония и разбирателство без да се налага да променяте значително ежедневния си график.
😮‍💨„Твърде е скъпо.“
🔝Инвестицията в беседата е много по-изгодна в сравнение със семейна терапия или консултации. Анализи показват, че терапията може да струва хиляди левове годишно, докато нашето събитие е достъпно на малка част от тази цена. Спестявате значителна сума пари, като същевременно получавате същото, ако не и по-добро, ниво на подкрепа и решения.
🧐„Няма да работи за мен.“
🔝Системата е помогнала на стотици жени с подобни проблеми. Резултатите и отзивите, които можете да видите в сайта TУК от предишни участници доказват ефективността на метода. Можете да се доверите на доказан метод, който е помогнал на много жени в сходни ситуации.
🤐„Не искам да споделям лични проблеми пред непознати.“
🔝Събитието предлага дискретност и лична подкрепа. Можете да работите върху проблемите си в комфорт и уединение, тъй като това е онлайн събитие.
😐„Не вярвам, че свекървата ще се промени.“
🔝Промяната започва с вас и вашия подход. Множество случаи, където промяната в подхода на снаха е довела до положителни промени в отношенията. Вие имате контрол върху ситуацията и можете да предизвикате положителни промени.
🙄„Не съм сигурна, че имам нужда от помощ.“
🔝Подобряването на отношенията винаги е ценно, независимо от текущото им състояние. Дори и малки подобрения в комуникацията могат да доведат до значително по-добра семейна динамика, а това ще доведе ще подобри вашето психическо и емоционално благополучие.
🫤„Не знам дали мога да се ангажирам сега.“
🔝Можете да започнете с малки стъпки и постепенно да увеличавате ангажимента си. Освен това получавате запис на беседата, което позволява преминаването през материала в удобно за вас време.
😳„Съмнявам се, че ще се променя.“
🔝Промяната е възможна с правилните инструменти и подкрепа. Истории за успех от участници, които са били скептични, но са постигнали значителни промени, можете да прочете в сайта ТУК
😠„Нямам подкрепа от семейството си.“
🔝Нашата общност предлага подкрепа и вдъхновение. Ще се чувствате подкрепени и мотивирани от хора със сходни цели и предизвикателства.
🥱„Това не е приоритет за мен сега.“
🔝Решаването на този проблем ще подобри значително качеството ви на живот. Изследвания показват, че хармоничните семейни отношения водят до по-добро психическо и емоционално здраве. Ще се почувствате по-щастливи и удовлетворени в дългосрочен план.
🤓„Не мисля, че ще науча нещо ново.“
🔝Беседата и метода SSS™предлагат уникални и иновативни подходи. Ще откриете нови и ефективни стратегии, които не сте срещали досега.
⚠️Как става участието?
15 мин преди началото на събитието по имейл, месинджър или вайбър (зависи през коя платформа сте се записали) ще получите активен линк за участие. Нужен ви е хубав интернет. По желание можете да използвате слушалки.
Място се заявява през формата в сайта https://tanyakasabova.com/events/koren_2/ ; имейл: t_kasabova@abv.bg или вайбър: 0898810108
⚠️Кога и как ще получа записа от беседата?
Веднага! Изпратеният ви активен линк ще продължи да работи след събитието и вие ще можете да влизате чрез него многократно в записа.
⚠️Каква е цената?
Участието в онлайн събитието + достъп до записа – 40лв
⚠️Как да платите?
Можете да използвате регистрация за събитието в сайта https://tanyakasabova.com/events/koren_2/ където можете да направите директно плащане или по банков път (може и през Изипей) по сметка:
IBAN: BG32STSA93000026005505
“Таня Касабова 85” ЕООД
Основание за плащане: онлайн събитие
⚠️За запитвания и записвания:
https://tanyakasabova.com/events/koren_2/
имейл: t_kasabova@abv.bg
вайбър: 0898810108
🌳* Коренът на твоите проблеми – oнлайн поредица трансформационни беседи | проект Силата на Рода е в ръцете на Жената
Добре дошли в новата вълнуваща онлайн поредица трансформационни беседи, вдъхновена от проекта “Силата на Рода е в ръцете на Жената”. Това е уникална възможност за всички дами, които искат да работят със своите Родове, да се потопят в дълбокия свят на родовата тематика и да разкрият корените на своите житейски предизвикателства.
Запознайте се с безценна информация във виртуалното пространство, където ще имате възможността да се свържете с една мощна общност от жени, които се стремят към лично развитие и трансформация.
Всяка беседа ще включва и практически упражнения, които ще ви помогнат да приложите наученото във вашия собствен живот. Нещо повече – ще получите запис и неограничен достъп до беседата.
Открийте връзката между вашите сегашни предизвикателства и корените им в родовата ви история. Съвместно ще се заемем с теми като самооценка, междуличностни взаимоотношения, семейни модели, професионална реализация, финансово благополучие, лична мисия и още много.
Целта е не само да ви се осигурят нови познания, но и да се въоръжим с инструменти, които да използвате в бъдеще, за да се преодолявате успешно всеки ден.
☀️** Работим с Методът Smart Shift Solution (SSS™), който създадох в резултат на няколко години работа с темите на клиенти в личните сесии и малките групи.
Методът SSS™ премахва препятствията за лично щастие и успех и ги трансформира в ресурси за постигане на по-високи нива на благополучие във всички сфери на живота.
99% от причините за появата на проблеми се коренят в родовата ни история, към която принадлежим от раждането ни. Чрез нашето подсъзнание ние комуникираме с родовата памет, безсъзнателно ставаме лоялни на съдбите на Предците си и по този начин опитността им става наша.
Техният опит обаче е нефективен за съвремието ни и се явява остарял модел на мислене и действие, който не съответства на личните ни избори и цели.
Родовите сценарии са подсъзнателно препятствие, което блокира потенциала ни за успех и през което трябва да преминем, ако искаме да достигаме до резултатите, които желаем.
Чрез SSS™ като фаза 1 се прави пълен анализ на негативни убеждения и сценарии от Рода, към който човека принадлежи без да е необходимо да се знае историята на Рода и дори да се познават роднините.
При фаза 2 от метода SSS™ следва прилагане на авторска техника в 2 ефективни стъпки за трансформация на негативните родови сценарии, ограничения и скрити динамики в положителни възможности за личностен растеж и успешно развитие на житейските ситуации.
В резултат с метода SSS™ човек придобива ресурси и знания, приложими за личния и професионален растеж.
Събитието е изтекло
Общо места: 10 (8 Резерви)

Event Schedule Details

  • 23/05/2024 7:00 pm EEST   -   9:00 pm EEST
Споделете това събитие
Добавяне към календар
Количка

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.