“Войната за власт на майките – снахи, тъщи, свекърви и т.н. – за какво воюват всъщност жените в един Род”| беседа 10 от проект “Коренът на твоите проблеми” | Силата на Рода

Много често жените, с които работим в лични сесии и занятия се оплакват, че в Рода им жените вместо да се разбират по меж ду си и да са сговорни се намират във война.
В тази беседа ще разгледаме сложната динамика и конфликтите, които възникват между жените в един Род. От отношенията между снахи и свекърви до напрежението между майки и дъщери, ще анализираме основните причини за тези конфликти и ще търсим начини за тяхното разрешаване.
Основни теми в беседата:
– Причини за конфликти – Изследване на дълбоките причини и родови сценарии, които водят до напрежение и конфликти между снахи, свекърви, тъщи и други жени в Рода
– Психологически аспекти – Как ролите и очакванията в Рода влияят на взаимоотношенията и как тези конфликти се отразяват на психичното здраве. Но и нещо повече – как се предават от поколение на поколение
– Културни фактори – Влиянието на културните, религиозните и социалните норми върху взаимоотношенията между жените в семейството
– Стратегии за разрешаване на конфликти – Практически съвети и техники за справяне с напрежението и изграждане на здравословни и хармонични Родови отношения.
– Роли и власт – Анализ на борбата за власт и контрол в Рода и как тя се проявява в различните взаимоотношения
Разбира се ще направим персонална диагностика на сценариите във вашия род и чрез техника за проработка** на откритите сценарии ще ги трансформираме
 Ползи от участието:
– Дълбоко разбиране – Получаване на по-добро разбиране за причините за семейните конфликти и как те могат да бъдат разрешени
– Практически насоки – Приложими съвети и стратегии за изграждане на по-добри взаимоотношения в семейството
– Вдъхновение и подкрепа – Възможност за комуникация през чата с жени, които са преминали през подобни трудности и са намерили успешни решения
– Интерактивност –  Възможност за задаване на въпроси и участие в дискусии с експертите и другите участници
– Трансформация – Отработване на негативните родови сценарии водещи до конфликти
Присъединете се към нас в беседата, за да разберете дълбоките причини за конфликти в Рода и да научите как да изграждате по-хармонични и здравословни отношения. Заедно ще разкрием за какво всъщност воюват жените в един Род и как можем да преодолеем тези предизвикателства.
⛔️Със сигурност с НЯМА да ви помогнат:
•Конфронтацията и агресивен подход
•Опитите за игнориране на проблема, надявайки се, че той ще изчезне сам
•Липсата на комуникация и избягване на трудни разговори
•Приемането на пасивна роля и оставяне на нещата да се влошават
• Неправилно идентифициране на корените на своите проблеми
😟Тогава какво? Често се случва да се опитвате да решите проблема сами, без помощта на експерти или подходящи инструменти, което води до повторение на старите негативни родови шаблони, неприятни сценарии и деструктивно поведение.
🫣Алтернативите като лични консултации с терапевт, които често са скъпи и времеотнемащи, или участие в живи събития и семинари, които изискват присъствие и пътуване, също могат да бъдат недостъпни и финансово натоварващи.
🤫Ето защо ви предлагам следната алтернатива – трансформационни онлайн беседи “Коренът на твоите проблеми”* и десетата беседа “Войната за власт на майките – снахи, тъщи, свекърви и т.н. – за какво воюват всъщност жените в един Род”, която е на 19.07 от 19ч.

➡️Освен това получавате неограничен достъп до записа на беседата. Това позволява многократно преминаване през материала и упражненията в удобно за вас време.

➡️И още нещо: получавате гаранция за пълно удовлетворение в рамките на 10 дни от датата на беседата.
Ако не сте напълно удовлетворени от беседата, ще получите пълно възстановяване на плащането си без въпроси.

🔝Реална цена и стойност на беседата + записа надвишава 150лв, но ексклузивната оферта е налична за ограничен период на специална цена от само 40лв.
Възползвайте се от тази невероятна възможност, за да преодолеете старите негативни шаблони на зависимост от родителите, като откриете възможност за нова форма на отношения.

Ако все още се колебаеш и си мислиш:

🙃”Нямам време за такова събитие.”
Уебинарът е структуриран така, че да ви спести време. Събитието е само с продължителност до два часа и включва само най-важните техники. Ще научите как да решите основни проблеми за кратко време, без да отнемате от ежедневните си задължения. Освен това получавате запис и така можете да регулирате доколко и кога да участвате в беседата.

😐”Не мога да си го позволя.”
Инвестицията в това събитие е значително по-малка от продължителната терапия. Ще получите достъп до ефективни техники за самоусъвършенстване без финансово натоварване.

😞”Не съм сигурна, че това ще ми помогне.”
Методът е доказан и ефективен за много жени с подобни проблеми. Отзиви и успехи на други участнички, можете да видите ТУК

🙄”Може би не съм готова да се изправя пред тези проблеми.”
Събитието е създадено така, че да ви помогне да се почувствате готови. Включени са стъпка по стъпка упражнения и подкрепа.

🤓”Не вярвам в тези методи.”
Методите са базирани на научно обосновани психологически принципи. Ще работите с утвърдени и доказани техники за постигане на резултати.

😳”Не се чувствам удобно да споделям лични проблеми пред други хора.”
Уебинарът включва упражнения, които можете да изпълнявате самостоятелно. Ще работите върху себе си без натиск да споделяте лични детайли.

😟”Вече съм опитала много неща и нищо не е помогнало.”
Този метод е уникален и различен от всичко, което сте опитвали досега. Ще получите нови и иновативни решения, които могат да доведат до реални промени.

🧐”Не мисля, че проблемът ми е достатъчно сериозен.”
Дори малките проблеми могат да имат значително влияние върху живота ви. Примери на жени, които са подобрили качеството на живота си, решавайки привидно малки проблеми, можете да видите в сайта -> истории на успеха

😮‍💨”Страхувам се от промяната.”
Промяната е естествен процес и уебинарът ще ви помогне да го преминете плавно.

⚠️Как става участието?
15 мин преди началото на събитието по имейл, месинджър или вайбър (зависи през коя платформа сте се записали) ще получите активен линк за участие. Нужен ви е хубав интернет. По желание можете да използвате слушалки.
Място се заявява през формата в сайта ; имейл: t_kasabova@abv.bg или вайбър: 0898810108

⚠️Кога и как ще получа записа от беседата?
Веднага! Изпратеният ви активен линк ще продължи да работи след събитието и вие ще можете да влизате чрез него многократно в записа.

⚠️Каква е цената?
Участието в онлайн събитието + достъп до записа – 40лв

⚠️Как да платите?
Можете да използвате регистрация за събитието в сайта където можете да направите директно плащане или по банков път (може и през Изипей) по сметка:
IBAN: BG32STSA93000026005505
“Таня Касабова 85” ЕООД
Основание за плащане: онлайн събитие

⚠️За запитвания и записвания:
имейл: t_kasabova@abv.bg
вайбър: 0898810108

🌳* Коренът на твоите проблеми – oнлайн поредица трансформационни беседи | проект Силата на Рода е в ръцете на Жената

Добре дошли в новата вълнуваща онлайн поредица трансформационни беседи, вдъхновена от проекта “Силата на Рода е в ръцете на Жената”. Това е уникална възможност за всички дами, които искат да работят със своите Родове, да се потопят в дълбокия свят на родовата тематика и да разкрият корените на своите житейски предизвикателства.

Запознайте се с безценна информация във виртуалното пространство, където ще имате възможността да се свържете с една мощна общност от жени, които се стремят към лично развитие и трансформация.

Всяка беседа ще включва и практически упражнения, които ще ви помогнат да приложите наученото във вашия собствен живот. Нещо повече – ще получите запис и неограничен достъп до беседата.

Открийте връзката между вашите сегашни предизвикателства и корените им в родовата ви история. Съвместно ще се заемем с теми като самооценка, междуличностни взаимоотношения, семейни модели, професионална реализация, финансово благополучие, лична мисия и още много.
Целта е не само да ви се осигурят нови познания, но и да се въоръжим с инструменти, които да използвате в бъдеще, за да се преодолявате успешно всеки ден.

☀️** Работим с Методът Smart Shift Solution (SSS™), който създадох в резултат на няколко години работа с темите на клиенти в личните сесии и малките групи.

Методът SSS™ премахва препятствията за лично щастие и успех и ги трансформира в ресурси за постигане на по-високи нива на благополучие във всички сфери на живота.
99% от причините за появата на проблеми се коренят в родовата ни история, към която принадлежим от раждането ни.

Чрез нашето подсъзнание ние комуникираме с родовата памет, безсъзнателно ставаме лоялни на съдбите на Предците си и по този начин опитността им става наша.
Техният опит обаче е нефективен за съвремието ни и се явява остарял модел на мислене и действие, който не съответства на личните ни избори и цели.

Родовите сценарии са подсъзнателно препятствие, което блокира потенциала ни за успех и през което трябва да преминем, ако искаме да достигаме до резултатите, които желаем.

Чрез SSS™ като фаза 1 се прави пълен анализ на негативни убеждения и сценарии от Рода, към който човека принадлежи без да е необходимо да се знае историята на Рода и дори да се познават роднините.

При фаза 2 от метода SSS™ следва прилагане на авторска техника в 2 ефективни стъпки за трансформация на негативните родови сценарии, ограничения и скрити динамики в положителни възможности за личностен растеж и успешно развитие на житейските ситуации.

В резултат с метода SSS™ човек придобива ресурси и знания, приложими за личния и професионален растеж.

 

Събитието е изтекло
Общо места: 20 (18 Резерви)

Event Schedule Details

  • 19/07/2024 7:00 pm EEST   -   9:00 pm EEST
Споделете това събитие
Добавяне към календар
Количка

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.