“Не усещам Родовата сила и подкрепа” | Коренът на твоите проблеми | Силата на Рода

Желаете ли да постигнете вътрешен мир и увереност, като откриете и възстановите връзката си с Родовата си сила и подкрепа?

Да, зная, всички ние искаме дори това да е несъзнателно!

Зная също, че…

😐Вашата най-голяма борба е с липсата на подкрепа и разбиране от страна на Рода ви, което ви спира да постигнете своите цели и да се чувствате щастливи и успешни.

🙄Може би се съмнявате, че е възможно да откриете връзка с Родовата си сила, особено ако сте изгубили връзката си със своите корени, не познавате Предците си или сте в лоши отношения с роднините си.

🤔Навярно… Вярвате, че отношенията ви в Рода ви определят в значителна степен вашето благополучие и успех. И да, това е така в известна степен.

🙂Също така вярвате, че възстановяването на връзката с Родовата ви сила ще ви помогне да се справите с житейските си предизвикателства по-ефективно.

😊На някакво ниво знаете, че трябва да преодолеете стари убеждения и ограничения, които ви спират да се свържете с Родовата ви сила, и да се ангажирате с процеса на трансформация, който ще доведе до желаните резултати.

🤕Но! Често се случва да се опитвате да решите проблема сами, без помощта на експерти или подходящи инструменти, което води до повторение на старите негативни шаблони, неприятни сценарии и деструктивно поведение.

🫣Алтернативите като лични консултации с терапевт, които често са скъпи и времеотнемащи, или участие в живи събития и семинари, които изискват присъствие и пътуване, също могат да бъдат недостъпни и финансово натоварващи.

❗️Ето защо ви предлагам следната алтернатива – трансформационни онлайн беседи “Коренът на твоите проблеми”* и първата беседа “НЕ УСЕЩАМ РОДОВА СИЛА И ПОДКРЕПА”, която е на 11.05 от 19ч.

Най-накрая е възможно да откриете сила, вътрешен мир и увереност БЕЗ да се чувствате изолирани, безпомощни и недооценени.

Нека ви разкажа повече🫶🏻

Преди да решите проблема с липсата на Родова сила и подкрепа навярно се чувствате изолирани и недооценени от своя Род, от там и в средата сред приятели, колеги и партньори, което води до липса на вътрешен мир и увереност.

Ежедневието е преизпълнено със страхове, съмнения и трудности, като се чувствате неуверени в собствените си способности и възможности.

Социалният статус може да е засегнат от изолация и липса на адекватна оценка от страна на околните. А това боли.

🔥След като онлайн беседата на 11.05, вие ще имате вътрешен ресурс, създадена и засилена връзка с Родовата си сила и подкрепа без зависимост от роднините.

Ще се чувства се по-уверени и способни да постигне своите цели, което води до по-голям вътрешен мир и хармония, и в последствие лично щастие и успешност.

🔥Ежедневието става по-продуктивно и пълно с положителни емоции, а социалният статус се подобрява като се чувствате по-признати и ценени от хората около вас.

Преди беседата, може да имаме и негативни убеждения за себе си, като че не сме достатъчно добри или способни да постигате успех и дали изобщо заслужавате лично щастие.

🔥След процеса, който се развива в беседата и практиката в нея, тези негативни убеждения се трансформират в самоувереност и вяра в собствените си възможности.

🌟В беседата работим с авторката система на “Свързване с родовата сила и подкрепа”:

😊Стъпка 1: Откриване на връзката – започнете с осъзнаване на връзката си с Рода, като изследвате вашето семейно дърво и се запознавате със историята на вашите предци без дори за имате информация за тях.

Чрез метода SMART SHIFT SOLUTION, който специално разработих в течение на години професионален и лечен опит за работа с подсъзнанието, връзката с Рода е възможна и без предварително проучване.

Това ще ви помогне да създадете основа за по-дълбоко разбиране и уважение към вашето родово наследство.

😊Стъпка 2: Възстановяване на връзката – Създайте свои собствени пътища, чрез които да се свържете с Родовата сила.

😊Стъпка 3: Укрепване на връзката – Практикувайте техники, които ще научете по време на беседата и които ще ви помагат да се свържете с вашия вътрешен глас и с Родовата сила, която е вътре във вас.

😊Стъпка 4: Създаване на общност – Присъединете се към общуване на живо в чата на беседата. Така вие можете да се запознаете с други дами, които споделят вашите ценности и интереси относно родовата идентичност. Това ви дава възможност да споделяте опит и подкрепа с другите, които също се стремят към свързване с Родовата сила и подкрепа.

😊Стъпка 5: Продължаване на пътя – Поддържайте своята връзка с Рода и подкрепата чрез неколкократно преминаване през материала (т.к. имате достъп до записа). Продължавайте да се ангажирате с процеса на трансформация, като изследвате нови методи и практики в следващи беседи, които ви помагат да се свържете с вашия корен и да растете като личност. Освен това имате възможност да приложите наученото, тъй като то има практическа насоченост.

🤩И така, по време на първата беседа на 11.05 ще получите безценна практична информация и упражнения за генериране на Родова сила.

➡️Освен това получавате неограничен достъп до записа на беседата.

Тази онлайн беседа предлага иновативен подход за връзка с Родовата сила и подкрепа чрез практически упражнения и вдъхновяващи медитации.

С помощта на уникалния метод Smart Shift Solution*, участниците ще открият вътрешния си потенциал и ще преодолеят липсата на подкрепа от своя Род.

➡️И още нещо: получавате гаранция за пълно удовлетворение в рамките на 10 дни от датата на беседата.
Ако не сте напълно удовлетворени от беседата, ще получите пълно възстановяване на плащането си без въпроси.

🔝Реална цена и стойност на беседата + записа надвишава 150лв, но ексклузивната оферта е налична за ограничен период на специална цена от само 40лв.

Възползвайте се от тази невероятна възможност, за да преодолеете липсата на сила и подкрепа от Рода си, като откриете вътрешния си мир!

💥Местата за беседата са 10!

Офертата е налична само до изчерпване на местата. Не изпускайте тази възможност да промените живота си сега!

❤️Каня ви да посетите невероятно онлайн събитие за жени, които желаят да възвърнат Родовата сила и подкрепа.

Чрез уникални практики и вдъхновяващи разговори, участниците ще открият вътрешната си Родова сила и ще се свържат с истинския си потенциал.

🌳Основните ползи за аудиторията включват:

– Повишена увереност и самосъзнание.
– По-добри отношения със семейството и по-голяма подкрепа от близките и то Рода
– Подобрени емоционални и духовни връзки с Предците.

⛔️Ако казвате НЕ на изолацията и отчуждението и НЕ на отказа да се заемате процеса на свързване с Родова сила.

Тези подходи чрез отрицание и незаинтересованост не работят, защото поддържат негативните убеждения и отдалечават жените от техния истински потенциал и подкрепа.

В сравнение с тези стари начини, новият начин, който ще научете по време на беседата на 11.05 е като да се намери ключът към заключената стая, където се крият отговорите и вдъхновението.

Той предоставя практични и емоционални инструменти, които помагат на жените да се свържат със своето Родово поле и да изградят по-силни връзки с Рода си. А чрез добивите ресурси да достигнат лично щастие и успехи.

А ако имате съмнения и си мислите ⬇️

😏”Не мога да си позволя да инвестирам в това събитие.”

✨️Инвестирането в лично развитие е най-добрата инвестиция, която можете да направите за себе си.

Статистика показва, че хората, които инвестират в своето лично развитие, имат по-високи доходи и по-високо ниво на щастие.

Участието в събитието ще ви помогне да развиете уменията и увереността си, което може да доведе до по-голям успех и финансова стабилност в бъдеще.

😮‍💨”Няма да имам време за участие в това събитие.”

✨️Времето е най-ценният ресурс, който можем да инвестирате в себе си.

Дори само малка част от времето ви, отделена за лично развитие, може да има голямо въздействие върху живота ви.

Участието в събитието ще ви помогне да постигнете по-ефективност в управлението на времето и да разкриете нови начини да балансирате личния и професионалния си живот.

Освен това получавате и запис, който можете да гледате в удобно за вас време

😔”Не съм сигурна дали ще ми помогне.”

✨️Мнозина са се възползвали от този метод и са постигнали големи промени в живота си.

Отзиви от предишни участници в други събития, който можете да видите в www.tanyakasabova.com показват значителни подобрения в самочувствието, отношенията и кариерното развитие след участието им в събитието.

Участието в събитието ви дава възможността да откриете нови стратегии и инструменти за лично и професионално развитие, които са доказали своята ефективност за други хора.

🧐”Не съм сигурна дали ще съм в състояние да приложа наученото на практика.”

✨️Всеки може да научи нови умения и да ги приложи в живота си с правилна подкрепа и насърчение.

Изследвания показват, че редовната практика и насърчение водят до усвояване и усъвършенстване на нови умения.

Участието в събитието ще ви осигури необходимите знания и подкрепа, за да се чувствате уверени в прилагането на наученото в реалния живот.

😟”Това може да бъде прекалено интензивно за мен.”

✨️Промените и растежът изискват известно ниво на ангажираност и усилия.

Хората често постигат най-големите успехи, когато се изправят пред предизвикателства и излизат от зоната на комфорт.

Участието в събитието ще ви помогне да преодолеете страховете и ограниченията си, като ви предостави средства и подкрепа за успешно справяне с интензивните емоционални и умствени упражнения.

😞 “Не мисля, че ще мога да се свържа с другите участници.”

✨️Събитието предоставя възможност за създаване на връзки и споделяне на опит с подобно насочени жени.

Мнозина от участниците в различни наши събития създават дълготрайни връзки и подкрепа помежду си след участието си в събитие.

Участието в събитието ще ви даде възможността да се свържете със себе си и с другите участници, като споделите вашия опит и се вдъхновите от техния.

Освен това общуването става през чат, което запазва личните ви граници.

⚠️Как става участието?
15 мин преди началото на събитието по имейл, месинджър или вайбър (зависи през коя платформа сте се записали) ще получите активен линк за участие. Нужен ви е хубав интернет. По желание можете да използвате слушалки.

Място се заявява през формата в сайта; имейл: t_kasabova@abv.bg или вайбър: 0898810108

⚠️Кога и как ще получа записа от беседата?
Веднага! Изпратеният ви активен линк ще продължи да работи след събитието и вие ще можете да влизате чрез него многократно в записа.

⚠️Каква е цената?
Участието в онлайн събитието + достъп до записа – 40лв

⚠️Как да платите?
Можете да използвате регистрация за събитието в сайта, където можете да направите директно плащане или по банков път (може и през Изипей) по сметка:

IBAN: BG32STSA93000026005505
“Таня Касабова 85” ЕООД
Основание за плащане: онлайн събитие

🍀* Коренът на твоите проблеми – oнлайн поредица трансформационни беседи | проект Силата на Рода е в ръцете на Жената

Добре дошли в новата вълнуваща онлайн поредица трансформационни беседи, вдъхновена от проекта “Силата на Рода е в ръцете на Жената”. Това е уникална възможност за всички дами, които искат да работят със своите Родове, да се потопят в дълбокия свят на родовата тематика и да разкрият корените на своите житейски предизвикателства.

Запознайте се с безценна информация във виртуалното пространство, където ще имате възможността да се свържете с една мощна общност от жени, които се стремят към лично развитие и трансформация.

Всяка беседа ще включва и практически упражнения, които ще ви помогнат да приложите наученото във вашия собствен живот. Нещо повече – ще получите запис и неограничен достъп до беседата.

Открийте връзката между вашите сегашни предизвикателства и корените им в родовата ви история. Съвместно ще се заемем с теми като самооценка, междуличностни взаимоотношения, семейни модели, професионална реализация, финансово благополучие, лична мисия и още много.

Целта е не само да ви се осигурят нови познания, но и да се въоръжим с инструменти, които да използвате в бъдеще, за да се преодолявате успешно всеки ден.

☀️** Работим с Методът Smart Shift Solution (SSS™), който създадох в резултат на няколко години работа с темите на клиенти в личните сесии и малките групи.

Методът SSS™ премахва препятствията за лично щастие и успех и ги трансформира в ресурси за постигане на по-високи нива на благополучие във всички сфери на живота.

99% от причините за появата на проблеми се коренят в родовата ни история, към която принадлежим от раждането ни. Чрез нашето подсъзнание ние комуникираме с родовата памет, безсъзнателно ставаме лоялни на съдбите на Предците си и по този начин опитността им става наша.

Техният опит обаче е нефективен за съвремието ни и се явява остарял модел на мислене и действие, който не съответства на личните ни избори и цели.

Родовите сценарии са подсъзнателно препятствие, което блокира потенциала ни за успех и през което трябва да преминем, ако искаме да достигаме до резултатите, които желаем.

Чрез SSS™ като фаза 1 се прави пълен анализ на негативни убеждения и сценарии от Рода, към който човека принадлежи без да е необходимо да се знае историята на Рода и дори да се познават роднините.

При фаза 2 от метода SSS™ следва прилагане на авторска техника в 2 ефективни стъпки за трансформация на негативните родови сценарии, ограничения и скрити динамики в положителни възможности за личностен растеж и успешно развитие на житейските ситуации.

В резултат с метода SSS™ човек придобива ресурси и знания, приложими за личния и професионален растеж.

 

Събитието е изтекло
Общо места: 20 (19 Резерви)

Event Schedule Details

  • 14/05/2024 7:00 pm EEST   -   8:30 pm EEST
Споделете това събитие
Добавяне към календар
Количка

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.