Фестивал Здравей Здраве – безплатна лекция

ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМЕМ СИЛИ, КОГАТО СМЕ ИЗТОЩЕНИ ОТ ЖИВОТА, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД?
Таня Касабова е автор на трансформационни книги, специалист работа с подсъзнанието, лайф и арт коуч, нумеролог, мастър женски и родови енергийни практики. Тя е създател на авторска методика MBS (Mind Body Soul) за работа с подсъзнанието, автор е на няколко дълбоко трансформиращи книги – „РОДЪ“, „Жена, посветена в Любовта“, „Бъди щастлив човек, живей щастливо“. Тя споделя знания и техники, безплатни видео занятия, чрез които помага на дамите да се освободят от ограниченията си и да реализират потенциала си на всички нива от живота. Таня е също Лайф- и Арт- коуч, Мастър по женски и родови енергийни практики и нумеролог с базови астрологични познания, художник, дизайнер, очарователна жена и щастлива майка.
„Работя с търсещи и намиращи хора, устремени напред и нагоре. Хора готови да разровят старото, да пренапишат миналото и да създадат своето светло бъдеще. Хора отворени за промени в дълбочина и приемащи новото. Хора готови да познаят себе си и искащи да стъпят в силата си. Хора съзнаващи, че самопознанието и личната трансформация е инвестиция в себе си и щастливия живот! Инвестиция, която се възвръща многократно!“
Лекцията на Таня Касабова в тазгодишния фестивал „Здравей Здраве“ в Благоевград може спокойно да наречем животопроменяща. Ако имате желание за повече сила, за да продължите смело напред е необходима и дълбочинна работа. Да се видят убежденията, страховете, моделите, които ви водят до изтощение. Когато сте наясно със себе си и мотивацията, идваща от подсъзнанието да сте хиперактивни и да спасявате Света, едва тогава може да се трансформират шаблоните на поведение в нещо позитивно. Това ще прави тази очарователна дама в женските занятия – разглежда какво ни блокира по мек и деликатен начин, разбираме каква му е целта, освобождаваме се от него и създаваме новото, което носи радост и лекота, усещане за щастие и встъпване в силата си.
Организаторите канят всички граждани на Благоевград и областта да посетят, да чуят, да се докоснат до пробуждащи душата знания, холистични практики, оздравителни терапии и вълнуващото настроение на фестивал „Здравей Здраве“ в Благоевград, на 14-15 октомври в ЦЛТРДБ Младежки дом – Благоевград.
Очакваме ви!
Събитието е изтекло
Общо места: 100 (100 Резерви)

Event Schedule Details

  • 14/10/2023 4:00 pm EEST   -   5:00 pm EEST
Споделете това събитие
Добавяне към календар
Количка

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.