Статии

Родорад (Фравахар)

Всяка нишка е нишка на Живота. Всяка нишка е връзка с Предците. Символизмът вложен в плетенето на Родорад, на нашето Родово дърво е огромен. Самата плетка напомня на плацентата с пъпната връв – символ на Живота предаван от Предци на Потомци.
Родорад е мека, творчески-медитативна техника, активираща и засилващата Родовата сила, а също и Творческата енергия. Но има и една тайна, която се разкрива само на участващите в процеса. Чрез плетенето на Родорад активираме ДНК потенциала си и вложените в него 64 дарби.
Този метод за връзка с Предците позволя също изчистване на негативите, осъзнаване на мощта на Рода, получавате на благословии.

Плетейки Родорада си, ние се свързваме не само с 7те поколения пряко влияещи върху съдбата ни, но се запознаваме по отделно с всички 126 човека по пряка линия и съприживяваме техните емоции, усещаме ги, чуваме ги дори. Уникално изживяване!

Нашите 64 Предци от 7мо поколение – наречени пазители на Рода, патриархати и матриархати – има влияние над съдбовните събития в живота ни. Това сме го учели в семинар “Родов ресурс” по време, на който обсъдихме ролята на поколенията и всички 126 човека. Можете да се запознаете и с кратка информация от безплатния материал ТУК.
Във всеки от 64те Предци са вложени ключове към определени гени. Гени тук са в смисъл на потенциали за развитие, на познание, на Творческа проява на Личността. В ниската проява е сянката, по средата се осветява, а най-високо е Светлината, просветлението. Всеки един ключ има по 3 думи, които дават насоки (Освен това има и цветови, звуци, числа, стихии, образи – информацията ще бъде част от материала на нова книга). Ние докато плетем своите Родови дървета ще си служим с думите, словото (за словото също в новата книга). Словото активира всеки потенциал. Точната дума е като ключ. Без думите, без словото се връщаме в пещерните времена. Със словото обаче осъзнаваме, творим и трансформираме.
Да познаваме ключовите думи на 64те човека стига, за да създадем от своите родови плетки ресурс. Тук например ще споделя 6 думи (по три за 1 прародител, т. е. това са думите на двама предци) за вдъхновение и озарение:
1) Незрялост – Развитие – Свръхизобилие
2) Доминиране – Сътрудничество – Обединение
Какво са заложили Предците? До коя проява на ключа са стигнали? От къде ще се продължени развитието на проявата на ключа? Колко ключове са активни и колко не? Това е строго индивидуално и е между Предци и Потомци. Плетенето на Родорада обаче помага да получим отговори на въпросите. На самото занятие ще ви запозная с 64те ключа и техните 192 думи при заплитането на нишките, а вие ще разберете какво значение имат за вас и Рода ви.
Всичко това дава възможността да изчистим отново Родова енергия, да я усилим, да поемем от нея и тя да бъде наш ресурс, който да насочим в различни материализации.
Активизираме също мъжката и женска сила, работим с двата потока и чрез тях претвораваме реалността си. Но за да служи Родорада като мощен инструмент е нужно да бъде активиран и тогава плетката на вашия Род става ценност.

Ако ви е интересно плетенето на Родорад и имате отклик, моля следете сайтаФБ групата или се абонирайте за новини от мен (формата за абонамент е най-долу в тази страница)

С любов,

Таня