Реални успехи

Реалните успехи на Меги

Винаги съм се интересувала от психология и начини за самоусъвършенстване. Предимно чрез четене на книги, статии, филми.
Не мога да кажа, че срещата ми с Таня е случайна, защото случайни неща няма. Всичко се случи в най-подходящия за мен момент. Тогава когато бях готова да разбера нова за мен информация.

Не помня как точно се случи, но се записах за Виртуалното студио през декември за едномесечен достъп през Януари 2022. Още от самото начало почувствах, че това е моето място – Таня, момичетата, темите по които говорим, всичко. Бях много впечатлена, че най-накрая попаднах на своето място и реших да се абонирам до края на годината.

 

Представа си нямах още колко куп прекрасни неща ще ми се случат и това ми решение ще донесе мир в душата ми!

 

Намирах се в трудна част от живота ми – време беше за много промени, въпреки че не малко вече бяха факт. Смятах, че студиото, ще е нещо като книгите, които съм чела, но в друг формат. Чувствах, че е подходящ момент за среща с нови хора, онези с които се разбирате, но не се намирате лесно.

 

Честно казано, не бях сигурна как точно минава времето и какво да очаквам от студиото. Не се бях интересувала за всички неща, които Таня прави – просто си дадох шанс да се гмурна в морето, въпреки, че не мога да плувам. Имах нужда от пояснение, от информация, която да ми е полезна и насоки, за да променя живота си.

Изминали са близо 8 месеца от срещата ми с Таня, сравнително кратко време бих казала, за нещата които открих и работя над.

 

Сега се чувствам уверена и щастлива със себе си! Спокойна, хармонична, с неспиращо желание за все по-дълбока трансформация. Удоволствието е да имаш такъв учител като Таня!

Открих един нов свят за мен, където общуването със себе си е задълбочено. Вече съм по-отворена за нови познанства, тъй като преди само исках, но не получавах пълноценни приятелства.

 

Общувам свободно и привличам хора, на моето ниво. Комуникацията с мои близки, преди беше значително не лесна, докато сега вече зная как да поддържам баланса на здравословни отношения. Зная как да съхранявам енергията си и да се чувствам добре в тялото си.

 

Работя ежедневно с много хора и преди се затруднявах да изразявам себе си, за да не обидя някой. Сега излъчвам съвсем различна енергия и нещата се получават много по-лесно и с уважение.

 

Освен това получих и повишение в заплатата! Чувствам се свободна, силна и можеща. Ценя себе си повече от всякога и знам, че мога да постигна и още! След като изчистихме програми вече не съм уморена без причина.

Насоките, които Таня дава са незаменими! За мен е изключително приятна работата ни и пътя, по който вървя.

 

Таня е спокойна, търпелива, задава подходящи въпроси, изразява се разбираемо, помага ти да разбереш урока и да продължиш напред. За мен тя е най-ценния човек, до който съм имала възможността да бъда, помагайки ми с нейната дарба.

Имам всички нейни книги, участвала съм в ритрийти, трилогии, практики, плетене на Родорад, Виртуално студио, лична сесия. Всеки един похват е индивидуален, различен и полезен сам по себе си.

При мен някои цели и желания не идват планирани, по-скоро е обратното и това е най-интересното. Всичко се нарежда от само себе си. За в бъдеще панирам посещение на ритрийти, тъй като там най-неочаквано излизат програми, които са за отработване, а и участниците на живо допринасят с тяхната помощ, мислене и действия дадена програма да се види по-добре.

 

Таня помага със своя опит, знания и личен усет.

 

Меги