Реални успехи

Реалните успехи на Мая

Попаднах случайно на блога на Таня през 2014г. Там видях книгата „Бъди щастлив човек, живей щастливо“ в електронен вариант. Поръчах я и останах много приятно изненадана и в същото време удовлетворена от прочетеното.

 

Присъединих се към групата на книгата във фейсбук. По-късно и към групата „Женски кръг“. Четях и попивах информацията. Всичко, което се публикуваше ми беше много интересно и полезно.

 

През 2019г. преминах през онлайн семинарите – „Силата на Рода е в ръцете на жената“. Там осъзнах колко много имам да работя със себе си и с Рода.

 

Конкретната причина да започна лична работа с Таня бяха отношенията в семейството и с близките ми. Там нещата никак не бяха добре.

 

По това време се чувствах смачкана, обезверена, нищожна, като предмет който, ако дотрябва на някого, тогава се сеща за него. Винаги бях готова да помагам на всички и да съм полезна, а после не усещах тялото си от напрежение и умора, а душата ми беше опустошена. Знаех, че това не е моят живот.

 

Исках да го живея този Живот с усмивка, с наслада, удовлетворение и любов.

 

Започнах с лични сесии. Още след първата сесия започна да просветва пред мен. Отношенията лека по-лека се изглаждат и уравновесяват. Продължих със сесиите и започнах да разбирам причините и следствията на събитията в живота ми.

 

Осъзнах, че трудностите са ме насочвали към Пътя.

 

Сега две години по-късно се чувствам много различна.

Научих се да пускам контрола на събитията в живота ми, да отстоявам себе си, да се заявявам, усетих женствеността си, дори и косата ми е по-дълга и много й се радвам, станах по-уверена в себе си, разбрах колко съм ценна и колко е важно да съм точно тук и точно сега.

 

Чувствам се жива, творя и работя с лекота и знам, че това, което правя има смисъл. И това ми харесва, продължавам напред осъзнавайки, че чувствайки и живеейки за себе си аз помагам на близките си.

 

Обученията, които ми помогнаха и продължават да помагат са: трите книги на Таня (очаквам и следващите😊), личните сесии, онлайн семинарите: Силата за Рода, Богатство по женски, Мисия жена, Виртуално студио, плетене в група на Родорад, и ритрийт на живо.

 

Всеки от тези ресурси има безценна стойност и ми е дала сила да вървя напред. Очаквам и следващите проекти.🙂

 

Безкрайно съм благодарна на онзи миг в който попаднах в блога на Таня! Благодаря ти, Таня! Благодаря ти, Живот, че ми посочи на къде да тръгна! Прегръщам те с много любов!🥰🥰🥰

 

Мая