Реални успехи

Реалните успехи на Искра

Търсех някой да ми направи добър хороскоп. И случайно /или не/ намерих координатите на Таня. По онова време бях объркана и притеснена с две малки деца и работа която ми беше омръзнала! Отделно от това имах да работя в посока взаимоотношения. Исках да променя работата си, себе си, живота исках нещо ново и различно.

Разговора тръгна толкова непринудено и лико че изобщо не усетихме тези 2-3 часа в парка.

След толкова години работа с Таня – знам коя съм знам какво искам знам какви цели си поставям и знам че мога да ги осъществя. Имах смелостта да напусна старата ми работа и отида в друга съвсем нова област.
Имах смелостта да кажа истината в очите на някои хора, да махна стари и неработещи приятелства! Да срещна нови хора на моята вибрация! Да стана спокойна и уверена!
Да се чувствам истинска жена!
Имам следващи цели и желания – да уча да стана добра програмистка, да ми носи работата удовлетворение, да купя къща нов добър и щастлив дом за мен и семейството ми! Да следвам пътя който е най-добър за мен!
Имала съм много трудни и тежки моменти и Таничка винаги ми е помагала!
С това да погледна на ситуацията под друг ъгъл, с това да имам вяра в себе си и с онова спокойствие и добра енергия която Таня излъчва!❤️❤️❤️


Наистина работата с Таничка е едно прекрасно пътуване навътре в себе си! Една прекрасна трансформация на мен самата и на всички около мен.

 

Едва ли мога да изредя за всичките години – практики медитации, Виртуалното студио – Богатство по женски, плетене на родорад. За силата и връзката с Рода и колко голям ресурс е ми показа плетенето на Родорад! Един безкраен обмен на женска енергия!

 

Горещо препоръчвам книгите на Таня – в тях има толкова много любов и истина! Личните сесии също са много силни – след тях се чувствам като изкъпана с “жива вода”! И всеки път излиза нещо ново и интересно! Пласт след пласт – чистиш плачеш редиш и пренареждаш!

 

Работиш със себе си и върху себе си! Тогава идва трансформацията уроците осъзнаването и вярата в Бог! Ставаме по-мъдри по-добри и се издигаме на едно ново ниво!

 

Благодарности, мила Таничка, за всичко на което си ме научила и продължаваш да ме учиш! Бъди благословена и продължавай да твориш и светиш! Обичам те!❤️❤️❤️🌼🌼

 

Искра