Реални успехи

Реалните успехи на дама пожелала да бъде анонимна

Попаднах на Женски Кръг “случайно” преди около две години. От първия лайф, който изслушах във фб усетих енергията, която Таня излъчва.

 

След като излушах множество ценни записи, реших да си направя лична сесия с Таня. Мотивацията беше, че се чувствах тъжна, уморена, безрадостна, без да има “видима” причина. Имах семейство, дом, “добра” работа, но душата ми беше свита.

Още след първата сесия усетих невероятно облекчение и спокойство. Знанието, че нещата се случват, за да ни поставят в ситуации, в които да можем да отработим болките на душата, промени изцяло възгледа ми към живота.

 

Като цяло съм по-спокойна (близки хора също са коментирали) и търся как мога да променя нещата, а не да изпадам в униние.

След първата сесия продължих да работя с Таня почти всеки месец, а понякога и по-често, за да разчистваме дълбоко вкоренени програми и модели на поведение. Помагала ми е при ситуации в работата, в семейството, в рода (тайно вярвам, че моята работа с рода разчисти място за най-новия наследник преди няколко месеца).

 

Много съм щастлива, че имах възможността да плета родорад и да участвам в родов ритрийт и това преживяване ще остане едно от най-ценните в живота ми.

 

Женските практики, които научих в Клубната група са бърз и лесен начин за влизане в женската енергия. А виртуалното студио вече втора година е неизменна част от деня ми.

 

Знанията, подкрепата и мотивацията за развитие, всичко идващо от личен опит, са безценни.

Следващата ми цел е да продължавам да развивам самоувереността си и да живея Живота като Жена. Да говоря уверено, така че да бъда разбрана, а не конкурирана. Да изразявам желанията си без да се притеснявам. Да позволявам на Вселената да ме подкрепя, да се отпускам повече, отколкото да контролирам.

 

След последната ми сесия с Таня, в която открихме и изчистихме много тежък модел създаден в детството, аз се чувствам като нов човек. Вярвам, че Таня може да помогне със ситуации от всякакво естество.

 

Дарбата й да вижда моделите и да ги изрази с думи ясно и точно, така че да се видят и осъзнаят лесно е невероятна ценност!

Благодаря ти, Таня, за отдадеността ти и за споделянето на знания по толкова лек и синтезиран начин. Ти си абсолютно вдъхновение за мен. Оценявам го от сърце и душа❤️

Обичам те,

(анонимен подпис)