Реални успехи

Реалните успехи на дама пожелала да бъде анонимна

Преди да срещна Таня бях объркана, убедена, че съм жертва на живота, работата, семейството си, мъжа. Тогава не осъзнавах това по този начин, а просто се усещах безсилна, безпомощна да се справя с каквото и да е.

 

Определено живеех само през ума, без дори да подозирам. Свързах се с Таня в изключително стресов момент в живота ми. Разбрах, че спешно трябва буквално да спася себе си и е време за тежката артилерия.

 

Обадих ѝ се и никога няма да забравя думите си: “Повече така не може да продължава, само това знам.” и нейните, казани с толкова емпатия, увереност: “Да, да!” С цялата си същност усещах как тя иска да съм добре и знае, че ще бъда. Тази скъпоценна жена е родена да помага на хората, толкова съм щастлива и благодарна, че е до мен, до нас.

 

Била съм на лични сесии, ритрийти, участвам във Виртуално Студио, минала съм през Богатство по женски, през невероятна женска енергийна практика за изчистване на маточното пространство. Всяко преживяване в личните сесии.. няма еквивалент, не може и да се опише с думи, воденето на Таня – неземно.

 

Програмите – структурираност, яснота, действие – неминуемо водят до резултати. Виртуалното Студио – всеки месец нямам търпение да науча и да практикувам нови знания. Изчистване на маточното пространство – свобода, лекота, радост, разширен кръгозор, възможности.

 

Всеки формат, всяко докосване до Таня и нейната работа, всеотдайността и безпрецедентния професионализъм, които тя притежава, те събужда, осъзнава, трансформира, оставя положителна следа с натрупване. С нейна помощ ти разрушаваш стари разбирания, блокажи, пречки и градиш себе си автентично и с все повече и повече любов.

 

Моят път през ритрийтите, на които съм била досега е, че на първия в констелациите си дамите ме избираха само за своя пречка, а на последния – за воля, вяра в божествения план, вяра, ново ниво. Неоспоримо доказателство за пътя ми напред.

 

С Таня задействахме едно неспирно колело на трансформация.

При мен вече не става въпрос за зависимост от партньор, а за осъзнаване на моята себестойност; не става въпрос за деспотична майка, а за моята сила, увереност и разбиране на нея и многото процеси, преплетени в нашите взаимоотношения; благодарение на Таня започнах да се вслушвам в себе си във всеки един момент и да осъзнавам причинно- следствените връзки, което изключително много ми помага в работата и в комуникацията с хора; аз все повече започвам да се свързвам със себе си, автентично и през сърцето, което ми помага да се свързвам по същия начин и с другите.

 

Да усещаш как живееш през сърцето е незаменимо, безценно. Всичко е различно. По-хубаво, по-интензивно, по-цветно, по-смислено, истинско, красиво… На този етап бих искала да работя повече върху виталност, енергия, увереност, защото това са нещата, които най-добре помагат за осъществяване на всички останали желания.

 

Знам какво да правя аз самата в тази посока, знам, че Таня знае, и че заедно с нея сме такъв велик екип, че доверявайки ѝ се напълно, мога само да разцъфвам и цъфтя в най-благодатна почва. Вече отдавна, отдавна не ми е интересно да съм жертва. Мисленето ми е друго. Аз съм друга.

 

Благодарение на Таня.

 

(анонимен подпис)