340562191_3057350807901531_443408577454050804_n

Таня Касабова е автор на трансформационни книги и занятия за жени

Таня е автор на първата българска книга за Силата на Рода "РОДЪ" (септ. 2020) и 2 трансформационни книги, създател на животопроменящи програми като "Силата на Рода е в ръцете на Жената" , "Богатство по Женски" , "Разгръщане на женствеността" и др.

Таня е вдъхновителка, нумеролог и с базови астрологични познания, специалист по работа с подсъзнанието; лайф и арт коуч, енергопрактик - мастър женски и родови енергийни практики, художник-дизайнер, щастлива жена и майка.

В последните 5-6г почти всеки ден съм с хора, които ме търсят за съдействие при решение на техен проблем.

Моята задача е да преведа човек през трансформационен процес, в който старото, болезненото и ограничаващото да се освети, осъзнае и освободи, така че той или тя да достигне до поставените цели без повече препятствия. Винаги търсим корена на проблема, така клиентите ми могат да разберат динамиката, сценариите и убежденията, които го съпътстват.

В началото всичко започна с Нумерологията влязла в живота ми професионално случайно, докато бях студентка. На една спирка на тролей 2 в София ме заговори възрастна жена и от дума на дума й станах ученичка. Тя ми показа как да подредя познанията, които бях събрала през годините в нумерологичен анализ и ми даде нови по-богати знания.

Така започнах да работя с хора. Когато видях, че има нещо по-голямо от Нумерологията, пренасочих дейността си. От тогава станах по-ефективна за клиентите си като специалист, който работи с подсъзнанието, в частност темата с сценариите и скритите динамики на Рода. През 2019г създадох проекта "Силата на Рода е ръцете на Жената", който съществува и днес. през него преминаха стотици жени, които в резултат не само научиха нова информация, опознаха Рода си, но и трансформираха негативни родови сценарии. които ги ограничаваха.

Година по-късно написах първата българска книга за Силата на Рода - РОДЪ. В периода 2020-21г имахме над 20 ритрийта, а от създаването на @home_of_angels_bg проекта ми има своя дом в София.

Паралелно с това, създадох моя метод Smart Shift Solution (SSS™), работейки с клиенти, трупайки опит в търсене решения на техните проблеми. Методът ми Smart Shift Solution (SSS™) премахва препятствията за лично щастие и успех и ги трансформира в ресурси за постигане на по-високи нива на благополучие във всички сфери на живота.

В нашето подсъзнание живеят всички ограничения, които ни правят нещастни, неуспешни и нереализирани, и моята работа чрез SSS™ е посветена на това да се изнамеря блокажите, да покажа алгоритъма на мислене и действие, ограничаващите убеждения, скритите сценарии и динамиките, по които човек си движи и създава живота си. За съжаление човек предимно не създава ново, а повтаря вече наученото от подсъзнанието.

То може да е старо травматично и да не функционира вече за наше добро. Тогава то се явява блокаж. Когато нещо се повторя, когато нещо не се преодолява, когато нещо саботира, ограничава, обърква и задушава - задължително е да се потърси информация в миналото на човек и Рода му.

99% от причините за появата на проблеми се коренят в родовата ни история, към която принадлежим от раждането ни. Чрез нашето подсъзнание ние комуникираме с родовата памет, безсъзнателно ставаме лоялни на съдбите на Предците си и по този начин опитността им става наша.

Техният опит обаче е нефективен за съвремието ни и се явява остарял модел на мислене и действие, който не съответства на личните ни избори и цели. Родовите сценарии са подсъзнателно препятствие, което блокира потенциала ни за успех и през което трябва да преминем, ако искаме да достигаме до резултатите, които желаем. В сесиите използвам индивидуален подход чрез SSS™ според зададената тема от човека срещу мен.

Подхождам с разбиране, внимание, приемане и достатъчна съобразителност, за да мога извадя и най-деликатните спомени от човек без да бъде наранен, припомняйки си ги. Чрез SSS™ като фаза 1 се прави пълен анализ на негативни убеждения и сценарии от Рода, към който човека принадлежи без да е необходимо да се знае историята на Рода и дори да се познават роднините.

При фаза 2 от метода SSS™ следва прилагане на авторска техника в 2 ефективни стъпки за трансформация на негативните родови сценарии, ограничения и скрити динамики в положителни възможности за личностен растеж и успешно развитие на житейските ситуации. Когато има болезнени емоции, ние задължително ги освобождаваме в процеса на сесията.

При необходимост създаваме план на действие за цялостна интеграция на откритията по време на личната сесия, който да се приложи на практика в живота.

В резултат с метода SSS™ човек придобива ресурси и знания, приложими за личния и професионален растеж. Има теми, които бихме могли да решим в 1 сесия, но има и такива, които изискват повече време. Отново е въпрос на индивидуалност и натрупан негативен опит.

Но пък няма теми, които да не можем да трансформираме в лична сесия. Абсолютно всяка тема, която стои като проблем или задача за решение, може да бъде разгледана в дълбочина с помощ на метода Smart Shift Solution и в сесията моята цел да я решим като намерим и изчистим причините за създаването й. Работим заедно в защитената, спокойна и красива среда на студиото Домът на ангелите или онлайн.

Ако имате въпроси относно личните сесии - използвайте формата за контакт в сайта

Таня Касабова:

"Щастието е състояние на душата, което се проявява веднага когато се освободим от старите ограничаващи сценарии и убеждения!"

2019
година на откриване
2220
доволни клиента
8
компании, с които работим
1
трансформационен център в София
3
членове на екипа
588
реализирани проекти